05
APR
2017

Succesvolle infoavond ‘Rijden op aardgas, proper en goedkoop’

comment : 0

Ongeveer 50 deelnemers waren aanwezig op de infoavond ‘Rijden op aardgas, proper en goedkoop’. Na de inleiding van Luc Goossens, voorzitter van de coöperatie GOW! was het woord aan Hein Lapauw, duurzaamheidsambternaar van de stad Ieper die dieper inging op de werking en de voordelen van de coöperatie. Johan Delrue, GreenPoint Supplies verzorgde de info over het rijden op aardgas en de voordelen ervan. IVECO was het eerste praktijkvoorbeeld en ging dieper in op hun gamma aan bestelwagens en vrachtwagens. Opel gaf de uitleg over hun bedrijfsvoertuigen en personenwagens. Na de vraagstelling was er de mogelijkheid om testritten te maken met verschillende bedrijfsvoertuigen of personenwagens op de parking.

Fiat was er aanwezig met de Ducato, Doblo Cargo en de 500 L. Bij Opel kon je kennismaken met de Zafira en de Combo. Volkswagen stond er met de VW Caddy, Up, Golf Variant, Octavia Combi en de A3 Sportback. Daarnaast hadden verschillende aandeelhouders van de coöperatie hun bedrijfsvoertuigen bij. Een fotoverslag vind je hier.

In de marge van dit event konden we vernemen dat dit jaar nog de nieuwe Opel Astra op cng op de markt komt, en ook van de Fiat Tipo en de Audi Q5 zit er een cng-variant aan te komen.

Plaats een bericht

*

captcha *